29.4.2017. 16:49
3
Doktori pomogli da zatrudni, a Seka Aleksić im se ovako odužila
Srbijanska pjevačica Seka Aleksić nedavno je organizovala promociju svog novog albuma”Koma” i otkrila da smatra da su to najbolje pjesme u njenoj dosadašnjoj karijeri, a posvetila ih je doktorima koji su joj pomogli da ostane u drugom stanju.

“Veoma mi je važno da pomenem, a mislim da su mnogi to već i vidjeli, da sam novi album posvetila porodici Ivanović. To su doktori koji su mi mnogo pomogli tokom procesa vantjelesne oplodnje. Oni, kao i božja volja, najzaslužniji su što sam rodila Jakova”, rekla je Seka s osmijehom na licu i dodala da će zbog obaveza oko novog albuma na Jakova paziti njena majka.
 
“Kada budem imala obaveze, Jakova će čuvati baka, moja mama. U nju zaista imam najviše povjerenja. Najsigurnija sam kad je beba s njom”, rekla je srbijanska pjevačica.

Podsjećanja radi, Seka i njen suprug Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine i za potomstvo su se borili šest godina. Zahvaljujući vještačkoj oplodnji, pjevačica se ostvarila u ulozi majke 26. septembra prošle godine, prenose srbijanski mediji…

(Merima Druškić)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.