27.7.2017. 8:05
0
Sting nakon 20 godina ponovno napunio pulsku Arenu
U sklopu svjetske turneje "57th & 9th", Sting je u srijedu navečer održao koncert na ljetnoj pozornici prepune pulske Arene.
 Sting, koji ove godine obilježava 40 godina od dolaska na svjetsku rock scenu s grupom The Police, u Areni je nastupio nakon punih dvadeset godina.  Turneja "57th & 9th" počela je početkom veljače, a slavni glazbenik na njoj predstavlja novi istoimeni album na kojem je pokazao raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova.

Tijekom koncerta u Areni je pred nekoliko tisuća posjetitelja izveo nove pjesme ali i dobro poznate starije hitove. Na pozornici mu se pridružio i sin, svestrani glazbenik Joe Sumner.

Bio je to jedini koncert u regiji britanske zvijezde, javlja Hina.  

Nakon Europskog dijela turneje slijedi Centralna i Južna Amerika te Azija, a onda se vraća u Europu na dogovorene nastupe na odabranim ljetnim festivalima. S obzirom na veliki uspjeh i posjećenost koncerata i odlične kritike, menadžment turneje odlučio je dodati još tri datuma početkom rujna u Sjevernoj Americi.

(Fena/Alen Avdić)

 
StingPula
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.