19.11.2017. 9:50
3
Evo koliko će novca za novogodišnji nastup u Dubrovniku dobiti Dino Merlin!?
Na dočeku Nove godine Dubrovčane i njihove goste zabavljat će Dino Merlin. A prema napisima srpskog Kurira, za taj će nastup bosanskohercegovački pjevač navodno dobiti 80 hiljada eura.

Kako bi prošle godine Sarajevo uveo u novu godinu Merlin se prošle odrekao honorara. Doduše, isprva se šuškalo kako je za njega tražio oko 130 000 eura. Bosanski mediji prenijeli su kako ga je na tom dočeku gledalo oko sto hiljada ljudi, piše “Dnevno“.


 
Prema navedenom srbijanskom mediju, Lepa Brena će po novogodišnjoj zaradi uveliko prestići Dinu Merlina. Ona će navodno za novogodišnji nastup u jednom hotelu u crnogorskom Petrovcu dobiti sto hiljada eura.

Na Jahorinama će Željko Joksimović navodno nastupati za mnogo manji iznos od 25 hiljada eura.


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.