25.11.2017. 22:30
3
Fuad Backović Deen predstavio novi spot i pjesmu "Imena mi mog"
Fuad Backović Deen predstavlja najavljeni singl sa kojim pokazuje svoje drugo lice u saradnji sa bliskim prijateljima i istaknutim umjetnicima.

Spot za pjesmu predstavlja posebnu priču koja na svojstven način pokazuje znamenitosti glavnog grada Bosne i Hercegovine, vrijednosti suživota i značenje onog što nas okružuje. Spot je snimao istaknuti i vrijedni Vedad Jašarević, a pored Deena u spotu se pojavljuje i prekrasna Huda Ali, beauty i make up blogerica sudanskog porijekla, te Unanimo & Anni-Nur. 

Muzika i tekst  Almir Ajanović, aranžman su radili Unanimo & Almir Ajanović, ženska vocaliza Mensura Bajraktarević, vocaliza "Iman" hadžija Mensur Šabanović. Prateći vokal u pjesmi je Suzana Branković, mix i mastering je radio Nicky Howard, The Fat Mastering Studio, Yorkshire BG produkciju i digitalno izdanje potpisuje Tempo production. Grooming & make up za aktere spota radili su Sanjin Egon i Huda Ali, dok su Selma Starfinger i Fuad Backović Deen radili styling. Vanja Lisac radila je fotografije za službeni cover singla, dok je Sanela Babić radila grafički dizajn i obradu. 

Kroz tekst, muziku pa i sam spot može se vidjeti jasna poruka, a to je da smo svi isti. Bez obzira kojem narodu pripadali, kojoj naciji ili vjeroispovjesti. "Imena mi mog" je pjesma s kojom se Deen javnosti predstavlja u potpuno drugačijem svjetlu. 


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.