4.2.2018. 17:47
0
Lady Gaga otkazala deset koncerata u Evropi zbog bolesti: Pjevačica boluje od fibromialgije
Kontroverzna američka pjevačica, Lady Gaga, otkazala je deset koncerata u Evropi u okviru svjetske turneje zbog bolesti.

Piše: Haris Ahbabović

- Tako sam slomljena, ne znam kako bih to opisala. Moj tim doktora podržava odluku da ostanem kod kuće. Moram sebe i svoje zdravlje da stavim na prvo mjesto - napisala je Gaga na Twitteru.

Kako pišu strani mediji, Lady Gaga ima fibromialgiju - oboljenje koje može da izazove bol po cijelom tijelu, umor i malaksalost. Ova bolest može da traje i do kraja života, a na njen intenzitet utiču mnogi faktori, poput vremenskih prilika, stresa, neaktivnosti, problema s nesanicom i dr.

Lady Gaga
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.