25.4.2018. 15:41
0
Amira Medunjanin će 15 godina muzičke karijere proslaviti u Mostaru
Koncert glazbene dive Amire Medunjanin održat će se u četvrtak 26. travnja, s početkom u 20 sati, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, rečeno je u srijedu na konferenciji za novinare.

Bh. umjetnica održat će održati u pratnju Simfonijskog orkestra Mostar te hrvatskog glazbenika Ante Gele, koji je kazao kako mu je veliki gušt i čast što će nastupiti u Mostaru.

- Suradnja s Amirom već dugo traje, imali smo koncerata, nastupa i snimanja. Ove godine me posebno veseli orkestar, priča s kojom smo krenuli s zagrebačkim solistima i zagrebačkom filharmonijom što je u mojim očima najveća glazbena forma koju glazbenik može poželjeti – istaknuo je Gelo.

Ravnateljica Simfonijskog orkestar Mostar Snježana Zovko rekla je kako je velik čast Simfonijskog orkestra ugostiti glazbenu divu te kako je orkestar dao svoj maksimum u pripremi ovog koncerta.

Amire Medunjanin rekla je kako je njezina glazbena priča u svijetu profesionalnog bavljenja glazbom počela u Mostaru.

- Petnaestu godišnjicu obilježiti u gradu Mostaru, gdje je sve poteklo mi je genijalna stvar - kazala je glazbena diva, naglašavajući kako je za nju velika stvar što će nastupiti sa Simfonijskim orkestrom Mostar.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.