20.6.2018. 16:09
0
Jack Daniel's te vodi na OK fest!
Jack Daniels na OK festu
Jack Daniels na OK festu
Jack Daniels na OK festu
Jack Daniels na OK festu
Jack Daniels na OK festu
Jack Daniels na OK festu
Jack Daniel's bio je poznat po priređivanju odličnih zabava, te je njegovo uživanje u dobroj muzici uz čašu vrhunskog viskija postalo tradicija destilarije iz koje potiče jedan od danas najpoznatijih viskija na svijetu.
Vođeni time, Jack tim će ove godine uživati na Tjentištu u festivalskoj atmosferi, nazdravljajući uz vrhunske glazbene izvedbe poznatih imena. 

Kiril Djajkovski, Gibonni, Letu Štuke, Rudimental, S.A.R.S, Hladno Pivo, Ritam Nereda, Jinx, Elemental... samo su dio muzičke ekipe koju je OK Fest doveo u srce netaknute prirode, na još jedan glazbeni spektakl. 

Vođen mišlju da se viski  pije najbolje u dobrom društvu,  Jack Daniel's se odlučio da na OK Fest povede i goste. Da biste bili dio Jack ekipe i osvojili ulaznicu za OK fest potrebno je da lajkate Source.ba page na facebooku i da ispod posta o ovom festivalu napišete komentar zašto bi vaš bi trebali dobiti ulaznicu. Dvoje najsretnijih dobit će po jednu ulaznicu za ovogodišnji OK fest.

Ulaznice važe za sva tri dana festivala, a uključuju i kamp mjesto.

Živjeli i vidimo se na Tjentištu! 
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.