21.6.2018. 22:50
0
Mis Velike Britanije Sofi Gradon pronađena mrtva u svom stanu
Sofi Gradon je pronađena mrtva u svom domu, saopćila je policija, te dodala da za sada ne postoji ništa sumnjivo, ali se svakako čeka nalaz obdukcije.

Tužnu vijest o smrti misice objavio je na Facebooku njen dečko Aron Armstrong.  

-Nikad neću da zaboravim taj osmijeh. Volim te mnogo, ti si moj svijet zauvijek- napisao je Aron, a ispod njegove objave redali su se komentari u kojima su mu prijatelji i poznanici pisali riječi podrške.  

Američki mediji pišu da je vijest o tragičnom kraju misice stigla samo nekoliko mjeseci nakon što je otkrila da se bori s depresijom, prenosi Avaz.ba.

Tridesetdvogodišnja Sofi Gradon slavu je stekla 2010. godine, kada je pobjedila na takmičenju Mis Velike Britanije. 

Nakon modelinga, ona je riješila da se oproba u najpopularnijem rijaliti programu u Britaniji "Love Island" u kome je ostvarila odlične rezultate, a javnost je veoma zavoljela. 

Sofi će biti zapamćena kao prva takmičarka koja je započela homoseksualnu vezu pred kamerama. Posljednjih godinu dana provela je sa Aronom Armstrongom.



(Lejla Trle)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.