23.6.2018. 13:53
0
'Novogradski dani 2018' - Nina Badrić održala koncert na Dobrinji
'Novogradski dani 2018' - Nina Badrić održala koncert na Dobrinji

Koncert je održan ispred sportske dvorane, a uprkos kišnom vremenu pristvovalo je više stotina ljubitelja Nininih pjesama.

Izvodeći svoje poznate hitove „Da se opet tebi vratim“, „Nije mi svejedno“, „Neka ti bude kao meni“ i druge, Nina je svojim nastupom oduševila publiku, koja je uglas pjevala njene stare i nove hitove.

Svoj nastup počela je numerom  "Dat će nam Bog".

Kazala je da joj je velika čast što je tu i da je ova večer za nju posebna, bez obzira na loše vrijeme, te je zahvalila publici na dolasku.

- Drago mi je da sam večeras u najmnogoljudnijoj općini u BiH i žao mi je što kiša pada, ali drago mi je da ljudi dolaze i nadam se da će nam skupa biti dobro - rekla je Nina pred početak nastupa.

Koncert je održan u sklopu 22. kulturno - zabavne manifestacije "Novogradski dani 2018", saopćila je općinska Pres-služba.

(Fena/Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.