10.8.2018. 12:37
0
Sarajevsko After Film: U subotu nastupaju Songkillersi
U subotu, 11.augusta,Sarajevsko After Film se nastavlja nastupom kultne zagrebačke grupe Songkillers na Main Stage-u.

Ova funk grupa je na sceni duže od dvije i pol decenije tokom kojih su objavili brojne autorske hitove poput „Bit ćeš uvijek dio mene“, „Dao sam ti sve“, „Egoist“, „Još se ne dam“, „Ljetna kiša“, „Ne znam gdje sam“, „Nema vremena, „Dio mene“ i drugim,  a poznati su i po saradnji sa brojnim muzičkim zvijezdama među kojima je napoznatija saradnja sa legendarnim Dinom Dvornikom. Njihovi koncerti obiluju energičnim ritmovima koji publiku „tjeraju“ na ples. 

Predgrupa je Noise-pop grupa Artan Lili, koja je osnovana 2013. godine i već su stekli veliku bazu fanova. Njihovi singlovi redovno osvajaju prva mjesta svih relevantnih radijskih i TV top lista u Srbiji i regionu.

Na Electronic Stage-unastupaju Zlatnichi i DJ Jasmina. Sarajlija Zlatan Muslić, Zlatnichi, svoj prvi gig imao je još 2005. godine u kultnom klubu The Bar u Sarajevu. Nakon ogromne podrške od strane gotovo svih headlinera underground techno scene, trake mu se počinju pojavljivati kao stardard u setovima velikana kao što su Paco Osuna, Leon, Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Archie Hamilton, i na najvećim svjetskim festivalima poput Timewarp-a i Sonus-a, Tomorrowland-a i Ultra-e. DJ Jasmina je prvi put stala za dekove 1999. godine. U njenim setovima može se čuti i minimalniji zvuk, a trenutno je jedan od rijetkih bosanskih di-džejeva koji pušta muziku sa vinila.
Sve informacije o izvođačima i prodaji karatasu na Sarajevsko After Film.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.