13.8.2018. 11:19
0
Sarajevsko After Film: Psihomodo Pop i Ničim izazvan sinoć priredili odličnu svirku
Treće večeri Sarajevskoko After Film-a na Main Stage-u u Domu mladih nastupla je kultna grupa Psihomodo Pop, a predgrupa im je bio beogradski bend Ničim izazvan.

Upravo se na koncertu grupe Psihomodo Pop-a može na najbolji način vidjeti i osjetiti da rock'n'roll nije samo muzika nego i stil života, zbog čega su njihovi nastupi po pravilu uvijek rasprodati. 

Predgrupa je bend Ničim izazvan, koji dolazi iz Srbije, čiju autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do funk-a i roka.  

Electronic Stage ugostit će dva velika regionalna talenta- Mladena Tomića & Andrew Meller-a. 

Sve informacije o koncertima mogu se naći na http://sarajevsko.ba/afterfilm/.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.