6.10.2018. 22:00
0
Madonna snima novi album: Muzika u svijetu je jednolična
Pop zvijezda Madonna odgodila promociju svog novog albuma za narednu godinu.

Novi album “kraljice popa” trebalo je da bude promovisan do kraja godine, ali ipak je odlučila da sačeka, pa će nove pjesme publika moći poslušati početkom 2019. godine. 

U jednom intervjuu koji je nedavno dala, Madonna je govorila o trenutnim terndovima u svijetu muzike te je naglasila kako je današnja muzika “bezidejna” i jednolična. Ona je dodala da veliki tim ljudi koji radi na produkciji i promociji pjevača danas, nije garant uspjeha. 

Madonna je posljednji album pod nazivom “Rebel Heart” izdala 2015. godine, a od tada je održala nekoliko velikih koncerata. 

Ona se nedavno preselila u Lisabon kako bi provodila više vremena sa svojim sinom koji je odlučio da se posveti karijeri fudbalera, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

Madonna
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.