11.10.2018. 13:14
0
Poslušajte šta vam je poručio Mirza Selimović
Pjevač Mirza Selimović je snimao intervju za Saource.ba portal u kojem je otkrio mnogo toga što do sada niste znali o njemu.

Govorio nam je o tome šta ga nervira, šta nikada ne bi uradio, šta je najskuplje što je kupio, da li navija za Želju ili Sarajevo, ima li poroke, šta je za njega prava žena, i mnogo toga još.

Zanimljiv intervju možete pogledati na našem portalu, na ovom linku:  "Prava žena je ona koja ne gleda korist. Najskuplja stvar koju sam kupio je automobil"


Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.