21.12.2018. 18:59
0
Karleuša iznenada otkazala nastup u Mostaru, evo iz kojeg razloga
Jelena Karleuša trebalo je da se večeras druži sa publikom u Mostaru, međutim, kako je obavijestila sve na društvenim mrežama, do toga na žalost neće doći.

Zbog loših vremenskih uvjeta, Jelena i njen tim nisu bili u mogućnosti da slete na aerodrom, te su bili primorani da se vrate nazad za Beograd, prenosi Avaz.ba.
 
- Napravili smo krug avionom iznad Sarajeva i vratili se nazad za Beograd. Bilo je nemoguće sletjeti zbog loših vremenskih uvjeta. Dozvolu za novo polijetanje do sada nismo dobili. Izuzetno mi je žao što neću moći da se družim sa publikom u Mostaru večeras. Javljam vam novi termin - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Pri povratku u Beograd uputila je izvinjenje fanovima.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.