2.1.2019. 8:25
0
Đuro i Bombaj štampa sinoć zagrijali Sarajlije ispred Vječne vatre
U glavnom gradu Bosne i Hercegovine novogodišnje slavlje večeras je nastavljeno.

 Građane Sarajeva i brojne  turiste, odnosno goste grada,  ispred Vječne vatre, sinoć su od 21.00 sat,  uveseljavali grupa Mirza & panduri, a potom  Đuro i  Bombaj štampa.

U Novu godinu Sarajlije i goste grada iz regiona sinoć je uveo Hari Mata Hari, dok je   prednovogodišnje slavlje, 30. decembra,  ispred Katedrale, obilježio nastup  orkestra "MuzikArt" pod dirigentskom palicom Emira Mejremića.

Kako su najavili iz GRAS-a, tramvajski  saobraćaj na relaciji Skenderija - Ilidža  će raditi produženo, do jedan sat ujutro, a za posjetioce koncerta će biti organiziran i autobuski prijevoz na relaciji Trg Austrije - Dobrinja do dva sata ujutro.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.