31.1.2019. 13:41
0
"Sarajlije me vole, u Zetri će biti spektakl"
Maya Berović održaće 16. marta veliki solistički koncert u dvorani Zetra u rodnom Sarajevu. Kako kaže, produkcijski i vizuleno planira da Sarajlijama priredi isti spektakl kakav je napravila početkom novembra u Beogradskoj areni.

Kao specijalni gosti nastupiće njeni prijatelji i saradnici Jala Brat i Buba Corelli.

-Za mene je to ostvarenje još jednog dečjeg sna. Znate kako kažu najteže je da vas prihvate u rodnom gradu, ali ja mislim da mene Sarajlije vole. Ja mislim da je vrijeme da poslije 12 godina karijere nastupim u toj čuvenoj Zetri, kazala je Maya Berović, piše Avaz.

Ona priznaje da nije lako igrati i pjevati u isto vrijeme i to više od dva sata na sceni.


-Kad radite to što volite onda ništa nije teško. Ja sam se u potpunosti posvetila muzici i sve dok mi to bude pričinjavalo zadovoljstvo ja ću raditi.


I pored svih koncerata radi već na novim pjesmama.

-Novi album se priprema. Rekla sa Bubi i Jali da rade polako i temeljno, jer želim da album bude još bolji i kvalitetniji od ovoga sada, otkriva pjevačica, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.