9.2.2019. 22:34
0
Marija Šerifović poludjela zbog kandidata: Hoćeš sad da crijeva prospem ovdje?
Stevan Petrović je dobio samo dva glasa,a ovaj kandidat Marije Šerifović je podbacio. Dok je žiri nizao kritike,ovo je posebno teško palo Mariji,koja je rekla da ne zna šta se desilo.

-Šta je smiješno? Us**o si motku.Hoćeš sa da crijeva prospem ovdje? Ne mogu da vjerujem. Sad bih pucala u sebe od muke!-rekla je bijesna Marija.

-Marija,ne nerviraj se. Ja sam nakon jedne emisije četiri sata ležala nisam sebi mogla da dođem-pokušala je da je utješi Viki,a Saša Popović je utišao, prenosi Avaz.ba. 

-Ti kao neka alapača. Pusti sad!-rekao je Popović dok je Marija odmahivala glavom.


(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.