18.2.2019. 10:43
0
Šaulić se jednom rasplakao usred emisije, snimak ima više od 6 miliona pregleda
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji je preminuo jučer nakon teške nesreće u Njemačkoj, slovio je za surovog profesionalca, ali i velikog emotivca.

Ljubitelji njegovog lika i djela kažu kako je u svaki svoj stih unosio srce i dušu, a uz njega su plakali milioni fanova. Srbijanski mediji sad su se prisjetili epizode u kojoj se Šaban našao na drugoj strani, kad je njega neko rasplakao glasom. 

To se dogodilo krajem 2015. godine, kad je Šaulić sudjelovao u žiriju popularnog srbijasnkog šoua "Zvezde Granda". 

Nakon što je takmičar počeo pjevati, Šaban Šaulić nije mogao suzdržati suze, a ubrzo rasplakala se i Jelena Karleuša, koja je sjedila do njega.

- Ljudi moji, ovo je neviđeno, diva pa plače - našalila se Marija Šerifovć kad je Karleuša zaplakala. 

- On plače, ja plačem - rekla je ona. 

Snimak je dosad pogledan više od 6 miliona puta, a i ispod njega brojni Šaulićevi fanovi opraštaju se od njega, prenosi avaz.




(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.