21.6.2019. 21:54
1
Nova pjesma Amela Ćurića 'Upaljač'
Amel Ćurić, koji je tačno na današnji dan prije četiri godine pobijedio na regionalnom takmičenju X Factor Adria, objavio je spot za novu pjesmu „Upaljač“. Autor pjesme je poznati hitmejker Saša Lazić, a videospot potpisuje Dario Radusin.

„Sretan sam da je ovo već druga pjesma koju ove godine dajem publici. Pjesma me očarala na prvo  slušanje i mislim da će se dopasti i publici kojoj se uvijek trudim ponuditi nešto drugačije. Sa Sašom
Lazićem sarađujem prvi put i on zaista ima sjajne rezultate iza sebe i svoj prepoznatljiv stil koji se
odlično uklopio u muziku koju ja pjevam. Mislim da smo napravili kvalitetnu, nešto drugačiju pjesmu ida je ovo početak uspješne saradnje.“, rekao je Amel.

Ćurić je mjesecima predano radio na novoj pjesmi, koju je snimio u Beogradu, a spot za „Upaljač“
sniman je u Zagrebu.




(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.