27.6.2019. 16:44
0
Stjepan Hauser traži ženu preko oglasa
Stjepan Hauser uživa u osami svoje nove vile u malom istarskom mjestu Pomeru, smještenom nekoliko kilometara od Pule. Njegova velika vila, međutim, nema domaćicu.

Nedavno su objavljene priče da je u vezi sa hostesom i konobaricom Stelom Opančar, ali po svemu sudeći, od toga nema ništa.

Član 2Cellosa otvorio je vrata svog doma novinarima Exkluziva pa je progovorio o tome šta traži ‘kod one prave’. Stjepan se ujedno i požalio na užurbani ritam koji ga je proteklih godina poratio.

“Osam godina ludila, 200 letova godišnje. Obilaziš cijeli svijet konstantno, država za državom, grad za gradom, hotel za hotelom. Ne znaš gdje si, šta si i ko si”, priznao je Hauser, a onda odlučio da nađe sreću putem oglasa i to javno na televiziji.

Hauser je uputio otvoreni poziv svim slobodnim ženama riječima:

“Gospodične, ako gledate – tražim ženu. Materijalizam mi se gadi. Možda ispadam kontradiktoran zbog ove kuće, ali ja sam to zaradio. Volio bih naći ženu koja je isto tako skromna i odgojena na takav način”, poručio je Hauser, a ostaje nam da sačekamo da li će naći sreću.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.