7.7.2019. 14:27
0
Čarobna RnB noć na bazenima Termalne rivijere
Brown Sugar RnB je sinoć još jednom pokazao da pomjera granice zabavnog života. Treća specijalna edicija u saradnji sa Red Bullom je definitivno potvrdila da se za dobru zabavu, pored inovativih lokacija i audio vizuelnih efekata može napraviti vrhunska atmosfera sa domaćim snagama.Novi koncept dnevnog i noćnog eventa uz kupanje u bazenu se pokazao kao pun pogodak za veliki broj mladih ljudi, koji su iskoristili priliku i uživali u čarima bazena uz popularne RnB hitove.

Nakon zalaska sunca ovoj velikoj grupi ljudi se priključila ekipa koja nije za kupanje, ali je definitivno uživala u prelijepom ambijentu bazena Termalne rivijere u Sarajevu. Uz veliki broj bazena, audio vizualne efekte, i najveće RnB hitovi koje su Merakoon i Dj Soul savršeno “umixali”, prisutni su imali osjećaj kao da su na setu snimanja popularnih RnB spotova koje gledamo na TV ekranima.

Noć su upotpunili specijalni gosti, dvojac iz HelemNejse grupe, Gago i Stihi koji su svojim hitovima oduševili prisutne. Pored njih mlada ekipa iz FreshGenerationa je izvela plesnu tačku, a njima se pridružila i regionalna pobjednica Red Bull Dance YourStylea SHZA sa Tarikom i Dženi. Katarza i MC Geko su svojim prepoznatljivim provokativnim nastupom ovoj čarobnoj noći dali poseban štimung.

“I dalje smo pod utiskom, i želimo se svima zahvaliti za fantastičnu noć. Ekipa je bila odlično raspoložena i rasplesana, a prije svega mnogobrojna. Od samog početka vidjelo se da će se party rasplamsati, i tako je i bilo. HelemNejse, Katarza i Geko odlično su se uklopili i iznenadili goste nastupom, a najbolji BH plesači dodatno su podigli atmosferu. Sad idemo pripremati i nova izdanja, i možemo reći da su u pripremi eventi u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banja Luci. Jedva čekamo nova druženja sa prejakom Brown SugarRnB publikom.” izjavili su Merakoon i Dj Soul nakon eventa.

Na kraju ove čarobne RnB noći, može se zaključiti da Sarajevo postaje glavni centar RnB zabave u regiji i za očekivati je da na buduće evente dolaze mladi iz regiona, kao i to da Brown SugarRnB evente gledamo i izvan granica BiH.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.