13.8.2019. 13:20
0
Jäger Party Tramvaj ponovo kruži gradom!
Party tram
Party tram
Party tram
Party tram
Party tram
Party tram
Party tram
Party tram
Party tram
Party tram
Nakon prošlogodišnje euforije za kartama za „zabavu na šinama“ najzanimljivije prevozno sredstvo opet će kružiti gradom i Sarajevu od 16. do 23. augusta ponuditi zabavu koja ne staje.
Priredivši novi koncept dobrog partijanja, Jägermeister je ove godine spremio još zabavniji Party Tram koji će vas u festivalskoj sedmici uvesti  u novu dimenziju zabave i stvaranja nezaboravnih uspomena sa ekipom. 

Obojen prepoznatljivom zeleno narančastom bojom, Jäger Party Tram sretnicima sa kartom donosi nezaboravne noći u toku festivalske sedmice u glavnom gradu BiH. 

Svake noći, od 19 sati, pa do ponoći Party Tramvaj će kružiti gradom. Za mnogo pozitivne energije, rasplesanu vožnju i dobru zabavu zadužena je ekipa mladih DJ-eva – nanE, Mexx, Six & Ryo, Public Users, Lesa, Zuba, Nasty Grooves, Buba & Mirna, Haris Begić & Treba mi Bass, te Lane & Petra. 

Kako do karte?

Karte za Party Tramvaj su besplatne, potrebno ih je samo „pronaći“ na društvenim mrežama, i uskočiti u najluđu zabavu na šinama koja će u festivalskoj sedmici kružiti gradom od 19:00 – 00:00. Broj karata je ograničen, pa će ljubitelji najpoznatijeg njemačkog likera morati pokazati spretnost i brzinu. 

Vidimo se u Jäger Party Tramvaju!


 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.