10.9.2019. 14:06
0
Stigli prvi rezultati obdukcije: Evo šta je usmrtilo popularnog repera Grua
On je bio u vodi i pakovao opremu, kada je košava naglo puhnula, nakon čega ga je padobran podigao uvis

Dalibor Andonov Gru nastradao je od posljedica utapanja, nezvanični su rezultati obdukcije, nakon jučerašnje tragedije tokom kajtinga na Dunavu, javlja Telegraf.


Utapanju u rijeci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mjesta, nakon čega je ostao paralizovan.


Gru je juče popodne vozio kajt po Dunavu. Kako su ranije prenijeli mediji, on je bio u vodi i pakovao opremu, kada je košava naglo puhnula, nakon čega ga je padobran podigao uvis.


Kajt ga je zanosio snažno, zbog čega je više puta udario u vodu i nije stigao da se otkači. Prema riječima očevidaca, nije mu bilo spasa.



(Lejla Trle) 

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.