3.12.2019. 14:44
1
Novi bh. bend Bez dileme objavio singl ''Ovisan''
Bosanskohercegovački bend „Bez dileme“ predstavio je video spot za pjesmu „Ovisan“. Riječ je o prvom singlu ovog mladog benda, a sama pjesma kao i video spot, rezultat su višemjesečnog rada, kako bi se, prvi put i na pravi način predstavili bh. javnosti.

Grupa „Bez dileme“ nastala je početkom 2019. godine, a čine je tri mlada i talentovana pjevača - Adi, Bidži i Dženo. Ranije su nastupali na različitim muzičkim takmičenjima u BiH i regionu, a sklopljena prijateljstva i kompatibilnost glasova rezultirali su i formiranjem grupe.

''Viđali smo se po takmičenjima, ali smo se zvanično upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah smo se počeli družiti. Na jednom od tih druženja počeli smo pjevati i svirati skupa, te shvatili da nam se glasovi super uklapaju i tako smo odlučili i osnovati bend'', istakao je Bidži.

Muzički stručnjaci i kritičari koji su imali priliku čuti singl „Ovisan“ smatraju ga pravim osvježenjem na bh. muzičkom nebu, kojem generalno, u posljednje vrijeme nedostaje mladih pop pjevača i grupa.

''Nadamo se da će se pjesma svidjeti ljudima i da ćemo izazvati pozitivne reakcije'', dodali su Adi i Dženo.

Singl „Ovisan“ se već emituje na TV i radio stanicama širom Bosne i Hercegovine, a ekipa nastavlja raditi na pripremi drugog singla koji bi trebao biti objavljen za nekoliko mjeseci.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.