2.6.2020. 22:07
0
Preokret u vezi: Igor tepao Severini
Ovih dana Severina Kojić (48) i njen suprug Igor Kojić (32) ne presatju se prepucavati preko društvenih mreža, brišu zajedničke fotografije, prestaju se pratiti pa se onda opet prate... Nakon što su zbog toga mnogi počeli komentirati kako im je brak na klimavim nogama, Seve i Igor očito su svima odlučiti - "zatvoriti usta" i još ih više zbuniti, dakako.

Igor je na svom profilu na Instagramu objavio tri fotografije sa suprugom iz vremena dok su bili u Americi. U Njujorku je pjevačica snimala spot za pjesmu "Loosha", a išli su posjetiti Igorovu sestru. 

Na prvoj fotografiji Igor ljubi svoju bolju polovicu, a na iduće dvije mu ona uzvraća poljubac u obraz. Ove fotografije potaknule su Igora da bude romantičan pa je stoga sa svojim pratiteljima podijelio i ove riječi:

- Ljubav koja se ne mjeri lajkovima i "followima". Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu - napisao je.



(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.