4.9.2020. 13:31
0
Nina Badrić krije tajnu novog izgleda
NIna Badrić (48) još uživa na ljetovanju, a njena omiljena adresa je na Hvaru gdhe ima stan. Otkako je uspjela skinuti više kilograma novu liniju sada ponosno pokazuje. Pozirala je u kupaćim kostimima te se tako hvalila svojim fanovima, a sad je pažnju usmjerila na nešto drugo

Uz riječi "Hvar je nami mila majka", Nina Badrić je opisala fotografiju na kojoj se namjestila ispred trgovine odjevena u crvenu lepršavu mini haljinu s printom i dugim rukavima. Vitke noge je stavila u prvi plan pa je izmamila mnoštvom komplimenata i lajkova. 

.
I dok su neki hvalili izgled i odabir modne kombinacije, bilo je onih kojima je pozadina fotografije bila zanimljiva. Naime, Nina je pozirala pored štanda na kojem se prodaje povrće. 'Ljutika je preskupa', 'Ljutika 50 kuna.

Mada je pjveačica kazala kako su kolagen i boks zaslužni za njen novi izgled, mnogi pokušavaju dokučiti krije li se tu još nešto, no za sada bez uspjeha.


 

Hvar je nami mila majka 😁🙌🏻

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.