28.5.2021. 21:05
0
Dino Merlin objavio novi singl: "Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje"
Najava novog albuma je počela singlom "Mi", a zatim je objavljen duet sa slovenačkom pjevačicom Senidah. Ove dvije pjesme, zajedno, imaju 30 miliona pregleda.

Dino Merlin je izbacio svoj novi, treći, singl pod nazivom "Jedan dan, jedna noć", koji će se naći na dugoočekivanom albumu ovog umjetnika, dvanaestom po redu.

Najava novog albuma je počela singlom "Mi", a zatim je objavljen duet sa slovenačkom pjevačicom Senidah. Ove dvije pjesme, zajedno, imaju 30 miliona pregleda, prenio je Avaz. 

- Dragi prijatelji, donosim vam novu pjesmu - pjesmu koja ima posebno mjesto u mom srcu, baš kao i istinit događaj koji me inspirisao da je napišem. Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje. Ostajem optimističan i nadam se da ćemo nakon vremena koje je iza nas, a i dalje tu, biti bolji jedni prema drugima, i da ćemo nastaviti dalje, čuvajući one kosmičke silnice koje nas sve povezuju ispod ovog zajedničkog neba - riječi su kojima je u Viber zajednici najavio izlazak nove pjesme.

Poslušajte novi Merlinov singl.


 

(Mirza Kadić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.