23.11.2021. 14:42
0
„Camino Verde“ iz Bihaća novi spot za pjesmu „Samo moja stara zna“ snimao u tri zemlje
„Samo moja stara zna“ naziv je nove pjesma grupe „Camino Verde“ iz Bihaća.

Uz lidera Adu Iftića trenutnu postavu benda čine Nermin Ramić, Adis Midžić i Selvi Lojić.

“Spot za pjesmu smo snimali u Turskoj, u gradu koji se zove Manavgat, u Istri i, naravno, kod nas u Bosni. Nadamo se da će se publici svidjeti nova pjesma grupe „Camino Verde“ i da će poruka koju želimo poslati doći tamo gdje treba. U samom spotu za pjesmu smo probali pokazati koliko je naš poziv unikatan i fin i kako nam donosi puno putovanja, smijeha i zafrkancije”, kaže Ado Iftić, prenosi Raport.

Ovih dana članovi grupe vrijedno rade i u studiju, gdje snimaju neke „tuđe“, a njima drage pjesme.

“Ustvari, to je bio naš prvi repertoar koji smo svirali po klubovima i diskotekama tog vremena. Bit će tu obrada latino pjesama, romskih, domaćih i stranih, na naš način i sa originalnim aranžmanima. Do Nove godine ćemo snimiti sve pjesme, a neke spotove već radimo ovih dana. Tako da smo prezaposleni, što je dobro. Ja se dalje pokušavam odmaknuti od ljudi koji nas iskorištavaju i oduzimaju dragocjeno vrijeme, i gledam kako da ga provedem sa dobrim prijateljima i familijom. U rahatluku i zafrkanciji”, ističe lider grupe iz Bihaća.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.