29.11.2021. 17:25
1
Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti
Da, dobro ste čuli, Jelena je kao mala čuvala ovce i da, dobro ste čuli, Jelena ima sestru za koju malo ko zna jer ona vodi prilično privatan život.

– Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života, izjavila je prošle godine za RTL Exkluziv Jelena te progovorila i o sestrinoj djeci Lei i Noi.


– Lea je moja prijateljica s kojom se svaki dan čujem, puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna i kad sam sretna i kad sam tužna i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena. Totalno imamo drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok…, našalila se Rozga.
Jelena je u mladosti, kako je rekla za 24sata, bila luda za baletom, pa nije imala previše vremena za druženje s vršnjacima. Dok su se druga djeca igrala ispred kuće, ona je navlačila baletne papučice i plesala ispred ogledala.


Danas najčešće nosi haljine i minice, a na kratke suknje nagovorila ju je Severina koja joj je rekla da ima super noge.


(Azra/Story.hr)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.