1.12.2021. 21:29
0
Estrada u suzama: Tekstopisac Zijad Hurić Zike izgubio bitku sa karcinomom
Estrada danas tuguje za Zijadom Hurićem Ziketom, koji je nakon jednogodišnje borbe sa karcinomom preminuo u 60. godini.

Pjevači, muzičari, producenti, menadžeri na društvenim mrežama opraštaju se od Ziketa koji je u bogatoj karijeri napisao stotine pjesama. Mnoge od njih su hitovi i sigurno će se pjevati još godinama i decenijama.

Hurić će i dalje živjeti kroz pjesme "Okuj me care" i "Snježana" (Halid Bešlić), "Pijanico" (Selma Bajrami), "Noćna dama" i "Stara fotografija" (Husnija Mešaljić Hule), "Evo majko sina tvoga" (Fadil Fazlija), "Vilo moja" (Asim Bajrić)...

- Još jedna tužna vijest. Zike je bio moj istinski prijatelj i to decenijama. Nažalost, izgubio je borbu sa karcinomom i do zadnjeg momenta smo bili u kontaktu. Zike nam je ostavio prelijepe pjesme koje će nam čuvati uspomene na njega – rekao je za Faktor Halid Bešlić.

(Ajdin Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.