8.12.2021. 12:07
0
Fazlija snimio spot za 'Helikopter' koji je postao hit na mrežama posljednjih dana
Posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama hit je Fazlijina pjesma Helikopter.

 Širom svijeta odjeknuo je 'Tiktok' izazov, nakon čega se proširilo i na ostale društvene mreže. Ljudi su se snimali kako se vrte u krug uz refren pomenute pjesme.Ova pjesma od Fazlije snimljena je prije više od pet godina, a ovih dana je napravila pravu pometnju širom svijeta. Reakcije uz pjesmu snimili su i oni koji ne razumiju tekst ali su nakon prevoda shvatili o čemu se radi i snimili sviju reakciju.





Kourtney Kardashian, Travis Barker i njezina kći Penelope su na TikToku snimili video u kojem se vrte u krug dok u pozadini svira pjesma Helikopter bosanskohercegovačkog pjevača Fazlije, pisao je Source nešto ranije.


"Oni se očito ne mogu prestati grliti", "Kourt i Travis su jako slatki", "Zašto su se počeli grliti?", "Da, Helikopter!", "Ovo je sve", "Tako su čudni, a opet tako slatki", pisali su ljudi.





 

Pjesma 'Helikopter' trenutno ima brojku od preko milijardu pregleda i čak skoro 2 miliona snimljenih videa. Vjerujemo da je se zabavila publika širom svijeta.



(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.