8.12.2021. 17:06
0
Fadil Fazlija nakon uspjeha njegovog "Helikoptera": Za svadbu ću sada masno naplaćivati, ako bude interesa snimit ću pjesmu na njemačkom i engleskom
Pjesma "Helikopter" bh. turbofolkera Fadila Fazlije posljednjih dana je pravi globalni hit, a danas je objavljen i videozapis za nju.

Iako je snimljena prije skoro šest godina i bila je bez spota, zahvaljujući TikTok trendu pjeva se širom svijeta. 

Na ovoj društvenoj mreži "Helikopter" broji oko milijardu pregleda i više od 1,5 milion snimljenih videa, a među njima su i videa brojnih slavnih ličnosti.

Prvi koji su se "zavrtjeli" uz Fazliju bili su Kourtney Kardashian i Travis Baker, a zatim i David Guetta, Britney Spears, fudbalske zvijezde Tottenhama, Juventusa...

Oficijelni remix i spot pjesme nastali su u saradnji sa EMDC Networkom, koji je Fazlijin dugogodišnji partner. Spot je sniman u Austriji i Bosni i Hercegovini, a režiju je potpisao Haris Samardžić.

- Iskren da budem, nisam se nadao ovolikom uspjehu. Ipak, ova slava me neće promijeniti i ostat ću isti stari Fazlija. Lijep je osjećaj kada brojne svjetske zvijezde pjevaju i snimaju tvoju pjesmu. "Helikopter" me je definitivno digao u visine. Telefon mi ne prestaje zvoniti. Zovu me sa svih strana. Bilo je svakakvih ponuda i onih nemoralnih – kaže u razgovoru za Faktor Fadil Fazlija. 

Bh. turbofolker govori da je dugo na estradi i da ga ništa za nju ne iznenađuje.

- Nisam u estradnim vodama od jučer. Mislim da ću iza sebe ostaviti dobre pjesme koje će se decenijama poslije pjevati. Ako bude interesa, snimit ću je na njemačkom i engleskom jeziku, pa i na kineskom. Cijena nastupa raste. Ili će biti prava ili ću sjediti kući. Ko hoće da mu Fazlija pjeva na svadbi morat će masno platiti – kaže na kraju bh. pjevač koji živi i radi u Austriji.



(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.