16.1.2022. 22:10
0
Nina Badrić objavila fotografiju s početka karijere
Nakon što je objavila fotografiju, dobila je mnoge komplimente svojih pratlaca koji su joj pisali da je ljepša od Madone (Madonne).

Nakon što je objavila fotografiju, dobila je mnoge komplimente svojih pratlaca koji su joj pisali da je ljepša od Madone (Madonne). 


Nina Badrić je na Instagramu podijelila fotografiju s početka karijere, tačnije iz 1990. godine. Nakon što je objavila fotografiju, dobila je mnoge komplimente svojih pratlaca koji su joj pisali da je ljepša od Madone (Madonne), piše Avaz.




Osim Nine, na fotografiji je napisan i tekst koji glasi: "Nina: lijepo, pravilno lice - Nina, jesu li ti rekli da ličiš na Madonnu? Koju - svaku", stoji u tekstu.


- Predraga fotografija i uspomena na početak karijere. Jedno od prvih profi fotkanja '90. godine i prekrasna posveta - napisala je u opisu fotografije. 


(Kenan Bešlija) 

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.