26.5.2022. 14:01
0
Evo gdje se nalazi Tifa dok internetom kruži snimak koncerta iz Frankfurta na kojem je doživio fijasko
Skoro mjesec nakon koncerta "Bijelog dugmeta" u Frankfurtu, internetom je počeo kružiti snimak na kojem se vidi kako Mladen Vojičić Tifa nije bio u svom elementu. Na snimku kojeg je objavio i Alen Islamović vidi se kako je Tifa s velikom mukom otpjevao hit "Bijelog dugmeta" “Lažeš zlato, lažeš dušo”.

Islamović je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici prozvao Tifu:

- Baviti se poslom od kojeg živiš i zarađuješ, izdržavaš svoju porodicu, jeste jako teška obaveza, a to treba izdržati. I sve moguće pritiske. Ovako se ne odnosi prema poslu i prema prijateljima koji ti, ipak, nude komad hljeba, koji skupa pokušavaju doprinijeti svima. Nije ovo lagan hljeb, ali ja ga cijenim i svaku mrvicu.




Za to vrijeme Tifa se nije oglašavao, a on je posljednje dane provodio u Novom Sadu i u sjajnom raspoloženju družio se s članovima benda "Regina".


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.