7.11.2022. 14:00
0
Pjevač "Amadeus benda" ispričao kako ga je maloljetnik izbo nožem i probio mu plućnu maramicu
Bojan Tasić Džaja, frontmen „Amadeus benda“ podijelio je sa publikom jednu nemilu situaciju koju je doživeo prije nekoliko godina.

„Prije nekoliko godina su me izboli nožem, jedva sam ostao živ. Bio sam u parku sa djevojkom, sjedeli smo na klupi, on mi je probušio plućnu maramicu, prišao mi je s leđa. Znam ko je taj dečko, on je tada imao 14 godina, više nije među živima“, rekao je muzičar u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

„Davio sam se, ali ne tamo na vodopadima, nego na rijeci Jablanici. Dva puta sam se davio, vučem traume iz djetinjstva“, dodao je Džaja i tako otkrio da je još jednom bio u životnoj opasnosti, prenosi Nova.rs.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.