22.11.2022. 23:06
1
Šta se dešava sa "Dubiozom kolektiv" - Zašto Brano Jakubović ne nastupa s bendom: "Šta vas briga što nisam bio. Imam, valjda, privatnih razloga"
Jedan od najpopularnijih bosanskohercegovačkih bendova „Dubioza kolektiv“ nastupom na „One Love Music Festivalu“ u poljskom Vroclavu završio je svoju turneju pod nazivom „On the Road Again Tour 2022“.

No, bez frontmena Brane Jakubovića (44).

Njega nije bilo s drugovima na bini na još nekoliko prethodnih koncerata, što je otvorilo pitanje je li unutar popularne grupe sve uredu.

Čak se potezalo i pitanje je li Jakubović, koji je i svojevrsni zaštitni znak benda, napustio „Dubiozu“.

Iz PR tima Dubioze kolektiv "Avazu" su na upit odgovorili: 

- Hvala na interesu, unutar benda se ništa nije mijenjalo.

Ipak, novinari pomenutog medija su odlučili direktno pozvati Jakubovića, kojeg su , kako je rekao, zatekli u studiju.

- Nigdje veze. Nemam vremena za te gluposti, stvarno nešto ozbiljno radim - rekao je Jakubović za „Dnevni avaz“.

Ipak, na insistiranje da odgovori zašto nije bio s ostalim članovima „Dubioze“ na nekoliko posljednjih nastupa, Jakubović, očito nezadovoljan pitanjem, odgovorio je:

- Šta vas briga što nisam bio. Imam, valjda, privatnih razloga.

„Dubioza“ će sada uživati u zasluženom odmoru. Prvi naredni za sada zakazani koncert momci imaju 30. decembra u Budvi, a potom u Sarajevu gdje će uvesti Sarajlije i goste glavnog bh. grada uvesti u Novu godinu na javnom dočeku. Tek u februaru 2023. idu u Poljsku, gdje imaju nekoliko zakazanih nastupa. Tada će se vidjeti je li Branina pauza bila privremena ili je posrijedi nešto drugo.

(A. Balićevac)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.