1.1.2023. 13:22
0
Oglasio se Relja Popović: Žao mi je što nismo proveli cijelo večer onako kako je planirano
FOTO: Instagram
Pjevač Relja Popović, oglasio se prvi put nakon incidenta na splavu "Freestyler" koji je krenuo da tone tokom njegovog nastupa.

Naime, Relja se oglasio na Instagramu, čestitao Novu godinu, a potom otkrio i detalje. Popović je istakao da mu je žao što se sve to izdešavalo, a opet, sretan je jer su svi živi, zdravi i nepovrijeđeni.

- Dragi moji ljudi. Prvo da vam čestitam Novu godinu i poželim puno sreće, zdravlja i mira. Kao što do sada u svemu što sam radio nije bilo mjesta senzacionalizmu, želio bih da ga nema ni sad. Kao što znate, sinoć sam nastupao na beogradskom splavu Freestyler. Tokom pauze nakon prvog bloka rečeno nam je da moramo odmah da napustimo splav i da je u toku evakuacija. Kad smo izašli napolje vidjeli smo da splav tone. Žao mi je što nismo proveli cijelo večer onako kako je planirano i onako kako smo ga započeli, u dobroj atmosferi. Ipak, sretan sam što su svi evakuisani bezbijedno, što su svi živi i zdravi i nepovrijeđeni - stoji u objavi Relje Popovića na Instagramu.

Objava na Instagramu



(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.