22.1.2023. 12:52
0
Vrtoglava cifra: Beyonce za sat vremena koncerta inkasirala nevjerovatnih 24 miliona dolara
Nakon pet godina pauze, svjetski poznata pjevačica Beyonce nastupila je u Dubaiju za nevjerovatnih 24 miliona dolara.

Koncert je trajao jedan sat i održan je u novom hotelu Atlantis The Royal. Na sceni se pojavila i kćerka pjevačice Blue Ivy, a u publici su bili i njen suprug Jay-Z, kao i roditelji Tina i Mathew Nolz, prenijeli su američki mediji.

Nastup je započela pjesmom "At Last" legendarne, a zatim su uslijedili njeni hitovi "Beautiful Liar", "Halo", "Crazy in Love" i drugi.

Uprkos tome što je prisutnima bilo striktno zabranjeno da objavljuju snimke i fotografije sa nastupa, one su se ubrzo počele širiti društvenim mrežama.

Pjevačica je u julu prošle godine objavila album "Renesans". Izvori su za magazin Page Six kazali da će ona ovog ljeta krenuti na turneju.

"Zahvaljujući ovom albumu uspjela sam da pobjegnem od stvarnosti dok je vladala pandemija. U tom periodu osjećala sam se slobodno i prepustila sam se avanturi", navela je Beyonce.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.