16.3.2023. 9:40
0
Muzička poslastica za Sarajlije: U petak koncert Boška Jovića u BKC-u
U Bosanskom kulturnom centru KS, 17. marta nastupa gitarista Boško Jović. Koncert pod nazivom „Boško Jović i gosti“ organiziraju Muzičko udruženje „Simfo“ i Udruga „Libertas“.
Gosti koncerta u BKC-u će biti dugogodišnji saradnici Boška Jovića: Amira Medunjanin, Mustafa Šantić i Dino Šaran, a na bini će mu se pridružiti i basista Marijo Rašić, violinist Vanja Radoja i harmonikaš Antonio Vrbički.

Nakon rasprodanog koncerta na „Jazz Festu“ Sarajevo, gitarist, umjetnik i pedagog Boško Jović ponovno će sarajevskoj publici pružiti vrhunski muzički ugođaj, ovaj put u ambijentu Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu.

Raznovrstan solistički repertoar s ukupno tri izdana albuma okrunjen je nedavno objavljenim albumom „Napiši jednu ljubavnu“, snimljenim u saradnji s basistom Marijom Rašićem.

Spomenuti album izdala je izdavačka kuća „Croatia Records“ iz Zagreba. Dva dana nakon Sarajevskog nastupa, koncertna promocija albuma „Napiši jednu ljubavnu“ bit će održana i u dvorani „Lisinski“ u Zagrebu.

Karte za koncert su u prodaji na biletarnicama BKC Sarajevo i Skenderija, te na portalu kupikartu.ba. Rezervacija ulaznica putem telefona 063 505 000.


 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.