23.5.2023. 15:59
0
Saša Popović najavio promjene u "Zvezdama Granda": "Bit će najzanimljivija sezona uopšte koju smo radili"
Najgledaniji muzički šou "Zvezde Granda", uspješno opstaje gotovo dvije decenije, a iako je suština ostala ista, šou je tokom godina prolazio kroz nekoliko promjena.

Iako većih tranformaija skoro nije bilo, Saša Popović najavio je novine od sljedeće sezone.

- Pozivamo kandidate ne samo nove nego i stare zato što mijenjamo sistem takmičenja, ali dijametralno mijenjamo. Vidjet ćete o čemu se radi, bit će najzanimljivija sezona uopšte koju smo radili – rekao je Popović koji je podsjetio gdje i kada će se održati audicije za predstojeću sezonu.

Popović lično vodi audicije za prijavljivanje novih kandidata za "Zvezde Granda", a kada je najavio u kojim gradovima i kojeg datuma će biti ogranizovane audicije za novu sezonu, spomenuo je i da će naredna sezona svima biti veliko iznenađenje. 

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.