6.12.2023. 21:52
3
Uspjelo joj što do sada nikome nije: Lepa Brena rasprodala koncert koji je tek za godinu dana
Balkanska megazvijezda Lepa Brena uspjela je nešto što nikome do sada nije pošlo za rukom.

Ona je za samo 24 sata rasprodala kompletnu Arenu Zagreb i to tačno godinu dana prije koncerta.

"Prije svega, od srca hvala dragoj publici koja je uz mene, ne samo sada nego sve ove godine moje karijere. Zaista sam oduševljena, vama u čast priredit ću spektakl koji će se pamtiti i to ne samo jednu večer. Zagrebe, vidimo se i sedmog decembra iduće godine", poručila je Brena.

Lepa Brena uspjehe niže na svim poljima. U bogatoj karijeri koja traje duže od četiri desetljeća, može se pohvaliti s najviše odrađenih koncerata u regiji, najtiražnijim albumima, prepunim stadionima i arenama, stoga ne čudi da se za njezine koncerte uvijek traži karta više.

Koncert Lepe Brene u Zagrebu zakazan je za 7. decembar 2024. godine, a ostaje da se vidi hoće li i ona, po uzoru na brojne kolege i kolegice, zakazati još koncerata u hrvatskoj prijestolnici.

(Ajdin B.)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.