7.12.2023. 12:14
0
Josipa Lisac bez dlake na jeziku o koncertima Aleksandre Prijović: "Riječi tu zvuče glupo..."
FOTO: Instagram
Koncerti Aleksandre Prijović izazivaju veliku pažnju, ne samo publike koja je obasipa komplimentima, već i javnih ličnosti koje joj u velikoj mjeri pružaju podršku.

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović (28) u srijedu je i službeno postala rekorderka Arene Zagreb nakon pet rasprodanih koncerata, što dosad niko prije nje nije napravio. Njezin uspjeh komentarisali su brojni poznati Hrvati i Hrvatice, među kojima i muzička diva Josipa Lisac (73).

"Zašto ne bismo imali svoj izbor?", odgovorila je na pitanje o 'gostovanjima cajki u Hrvatskoj'.

Naglasila je kako ona, baš kao i drugi, ima koncerte koji su puni i rasprodani.

"Tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći", rekla je Lisac.

"Dapače, ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gdje je pola karata podijeljeno. Da li pravde ima? Ne znam. Ali ako si ti spreman za koncert i možeš ga rasprodati, fenomenalno! Tu nema riječi", objasnila je Josipa te za kraj poručila:

"Riječi zvuče glupo, zapravo. Kad se napravi reportaža (s koncerta), to najbolje pokazuje sve".

(Aldin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.