13.4.2024. 12:48
0
Ženi se Bojan Tomović, izabranicu upoznao na psihijatriji
FOTO: screenshot
Pjevač Bojan Tomović se vjerio sa izvjesnom Škodranom (37) porijeklom iz Albanije.

Oni su se upoznali na psihijatriji gdje su se oboje liječili od alkoholizma i bipolarnog poremećaja.

Bojan se sada zove Ammar Moštrokol, jer je prije nekoliko godina, prema vlastitim tvrdnjama, postao pripadnik islamske vjere.

Bojan i Škodrana, koja živi na relaciji Albanija – Njemačka, počeli da se druže u bolnici, a ubrzo nakon toga su postali nerazdvojni, prenosi Telegraf.

Nakon dvije nedjelje druženja, rodile su se emocije, te im je u planu da se vjenčaju i da žive na relaciji Njemačka – Crna Gora odakle je Bojan poreklom, prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, Bojan koji gazi petom decenijom, pre mjesec dana bio je hitno hospitalizovan, kada je u sebe unio lijekove koje je potom pomiješao sa alkoholom.

Vlasnik velikih hitova iz 2000-tih godina, progovorio je o ovom teškom slučaju i otkrio kako je do toga došlo.

“Za 8. mart sam uz tamburaše pjevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me je Hitna pomoć jedva povratila”, započeo je priču Bojan i dodao:

“Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lijekovima za “bipolar” i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to htio. Ponijela me atmosfera, malo više popio i zamalo ‘ćao'”, rekao je pjevač za “Republiku”.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.