14.5.2024. 9:00
0
Baby Lasagna: Kada je Izraelka prošla u backstageu, bilo je napeto...
Ovogodišnji hrvatski predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna gostovao je u emisiji RTL Direkt.

Nakon pitanja voditeljice o izraelskoj predstavnici i dešavanjima oko nje na Eurosongu, Lasagna je prokomentarisao situaciju oko Izraelke koju je publika izviždala tokom nastupa, ali i proteste koji su se održavali ispred arene u Malmeu.

"Mi smo to manje doživjeli jer smo imali drugu rutu busom, ali se osjetilo dosta napetosti kad je prošla u backstageu, neki su se čak i posvađali s njihovom delegacijom. Osjetila se neka napetost, ja se u to ne razumijem i nisam informisan, iako bih trebao se informisati da znam što se događa i zašto su svi napeti. Ali, da, osjetila se napetost", objasnio je Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purišić.

Ovogodišnji Eurosong ostat će upamćen po brojnim skandalima, propalestinskim protestima, ali i teorijama zavjere.

Jedna od njih je ta da je Lasagna ispao žrtva panike oko Izraela, jer se saznalo da je jako puno ljudi glasalo za njih i da je žiri punio Nemu s po 12 bodova da se spriječi da Izrael pobijedi.

"Možda nešto propuštam, ali zar onda žiri ne bi isto glasao za mene? Moguće ali ne vidim, još smo prije osvojili nagrade od publike. Tako da, ne znam..,", rekao je.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.