22.2.2021. 22:30
0
Započinje usavršavanje nastavnog kadra za rad s darovitim učenicima
Ovoga tjedna počinje provedba programa usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika za rad s darovitim učenicima, koji je namijenjen djelatnicima više livanjskih škola.

Po riječima ravnatelja Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića Saše Grabovca, projekt provode Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije i Srednja strukovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića uz potporu Ministarstva prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije.

- Obrazovanje nastavnog kadra je temeljni korak za uspostavu sustava koji prepoznaje darovitu djecu i njihove potrebe u nastavi - istaknu je Grabovac.

Djelatnici livanjskih odgojno-obrazovnih institucija imat će edukaciju u ukupnom trajanju od 150 sati koja će se izvodit kombinirano uz redovitu konzultativno-instruktivnu i multimedijsku nastavu.

- Ovim programom usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika za rad s darovitim učenicima polaznici stječu kompetencije za samostalno obavljanje stručnih poslova uočavanja i utvrđivanja darovitosti, pružanja podrške razvoju darovitih učenika te praćenja i vrednovanja darovitih učenika - doda je Grabovac.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.