25.2.2015. 23:50
0
Ovakve stvari smo do sada uglavnom gledali na malim ekranima
Nemamo priliku tako često gledati vrhunske sportske manifestacije u Sarajevu. Jedna takva se sprema za sve ljubitelje borilačkih sportova. Sedmog decembra u KSC Ilidža imamo priliku dva sata uživati u borilačkom spektaklu, turniru No Limit. Šest borbi ćemo gledati do vrhunca večeri, borbe našeg Dževada Poturka i Mamadoua Kete. Već su ranije protivnici padali nakon njegovih udaraca, a slična sudbina očekuje i belgijskog borca.
Pored sedam vrhunskih borbi, Poturak najavljuje još jedno iznenađenje, a to je dolazak jednog od najvećih imena K-1 sporta, Gokhana Sakhija.

Nije Poturak jedini bh. borac koji će se predstaviti publici. Još šest boraca koji nose zastavu naše domovine će imati svoje borbe 7. decembra, a to su Dževadov brat Dženan, Elmir Mehić, Haris Ćutuk, Dario Kadić, Sanid Imamović i Adis Dadović.

Ono što ćemo gledati 7. decembra smo do sada uglavnom gledali preko malih ekrana. Da spektakl bude potpun trebaju i pune tribine, a naši borci vjeruju u to.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Emir Preljević


0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.