26.2.2015. 0:18
0
„Ne trebamo imati komplekse prema Sarajevu, bez obzira što su više uložili!“
Sarajevo je golovima Velkoskog i Duljevića savladalo Željezničar u 104. gradskom derbiju, koji je ove nedjelje odigran na Grbavici. Menadžer „Plavih“ Amar Osim, dan poslije utakmice, je prokomentarisao poraz od rivala sa Koševa.
Razočarani smo naravno što smo izgubili, a s druge strane smo vidjeli da ne trebamo nekakve velike komplekse imati prema ekipi Sarajeva, bez obzira što su oni puno više uložili od nas jer fudbal je još uvijek kolektivni sport i zalaganje,taktika, inspiracija u datom trenutku može puno kompenzirati razliku u kvaliteti, koja nije tolika, ali je ipak na njihovoj strani. Mi smo jučer vidjeli da je to tako“, izjavio je Osim.

Verbalni duel Osima i trenera Admira Adžema nakon izjednačujućeg gola je tema kojoj su mnogi pridavali pažnju nakon utakmice. Osim je objasnio tu situaciju u razgovoru za Source.ba portal.

Još su dva kola do pauze, a čak pet ekipa se nalazi na vrhu tabele u rasponu od samo četiri boda. Pitali smo Osima ko je, prema njegovom mišljenju, najbolja ekipa dosadašnjeg dijela prvenstva.

Kad sve saberem, mislim da ovo sad kako tabela stoji, da to je to otprilike to, da je Široki ipak najstabilniji“, izjavio je Osim, a cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Ermin Ljumić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.