26.2.2015. 0:21
0
Osim: Kad se stvore svi preduslovi, možda se desi da se ja vratim!
Nepunih šest mjeseci nakon što je imenovan za šefa stručnog štaba FK Željezničar, Admir Adžem je razriješen dužnosti. Povodom smjene na kormilu prvog tima Želje je organizovana konferencija za medije, na kojoj je sportski direktor, Amar Osim, objasnio posljednji potez klupskog rukovodstva.
Osim tvrdi da je do smjene došlo zbog regulativa Nogometnog saveza koje se tiču licenci koje moraju posjedovati treneri premijerligaških klubova u BiH. S obzirom na finansijsku situaciju u klubu, poziciju šefa stručnog štaba će preuzeti dosadašnji pomoćni trener, Almir Memić, koji posjeduje potrebnu licencu da sa klupe predvodi Željezničar. Mjesto pomoćnika će preuzeti Edis Mulalić, dosadašnji trener juniora Željezničara.

Obraćanje Amara Osima i Admira Adžema pogledajte u priloženom videu.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Ermin Ljumić
Montažer: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.