12.7.2022. 11:40
0
Viber ima novosti: Pogledajte šta sve stiže na popularnu platformu
Viber je pripremio kombinaciju zabavnih i korisnih značajki za ljeto.

Lansirali su tako širok raspon sezonskih AR filtera, naljepnica i čestitki, horoskopa te preporučuju kanale s, kako kažu iz Vibera, odličnim sadržajem.

U septembru 2021., Viber je uveo AR i otada su milioni korisnika pretraživali filtere u potrazi za izražajnim maskama, uljepšavanjem i drugim opcijama koje gamifikacija nudi.

Ovog ljeta, Viber predstavlja 11 novih tematskih filtera kako bi svako mogao doživjeti atmosferu odmora gdje god se nalazio – možete vidjeti sebe prekrivene cvijećem ili morskih stvorenjima, izgorjele od sunca, zakopane u pijesku ili surfajući na valovima.

Isprobajte ove i druge filtere dodirom na ikonu duha u Viber kameri i pošaljite sliku ili video sebe s filterom dragim osobama, prenosi Tportal.hr.


Viber je pripremio poseban izbor čestitki koje možete poslati dragim osobama i izmamiti im osmijeh na lice.

Primjerice, tokom ljeta vas očekuju Međunarodni dan poljubaca 6. juli, Svjetski dan čokolade 7. juli, Svjetski dan emotikona 17. juli i Svjetski dan prijateljstva 30. juli.

Kaže se da je “astrologija samo upiranje prstom u stvarnost”, stoga, savjetuju iz Vibera, nemojte riskirati i provjerite jesu li vaši planovi usklađeni s onim zvjezdanima pomoću Viberovog ljetnog horoskopa.

Ljeto je sezona zasluženog odmora od posla kada najviše volimo putovati i istraživati nove destinacije. Kanal Putnog kofera na Viberu dijeli zanimljive informacije i savjete o raznim destinacijama.


(Admir O.)

Viber
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.