7.4.2017. 17:31
0
Maneken koji razbija predrasude: Iako gluh, zaludio je dame širom svijeta
Najl Dimarko je 28-godišnjak koji se takmičio u šou “America's Next Top Model” 2015. godine, a iako je gluv, njegov hendikep nije ga spriječio da pobijedi.

Ovaj zanosni maneken objavio je na svom instagram profilu fotografiju za kojom su poludjele dame širom svijeta.
 
Fotografija koja više pokazuje nego što skriva za samo jedan dana ima preko 150.000 lajkova na Instagramu, pišu “Nezavisne“.

Dimarko na ovoj društvenoj mrežio skoro svakodnevno objavljuje svoje zanosne fotografije, a prati ga preko milion ljudi.

“Mislim da nikada neću moći otkriti kako se osjećam kao prvi gluhi takmičar koji je u nekom šou koji proglašen pobjednikom. Nema riječi kojima bih opisao svoju sreću”, rekao je Najl..

Iako je pobjeda u šou ‘America's Next Top Model’ za njega bila veliki korak u karijeri, Najlu je najvažnije što je razbio barijere kad su gluhi u pitanju.

“Drago mi je da sam svima pokazao da se sve može kad se hoće i da svijet ide prema naprijed. Najbolji dio svega je što neću prestati razbijati granice”, zaključio je.

Uprkos brojnim izazovima koji su mu se ispriječili na putu do pobjede, Najl je uspio doći do vrha, a svojim trudom mnogima je postao inspiracija.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.